سلام بایوس فعلی شما F10 هست یا نه ؟
با عرض سلام.
fast boot چه زمانی که غیر فعاله و چه وقتی فعاله و همچنین گزینه ultra fast boot هیچ تفاوتی در بوت شدن ایجاد نمی کنن! یعنی مثل حالت غیر فعال, منوی گیگا ظاهر می شه و بوت به حالت معمولی و طولانی انجام می شه. ضمن اینکه وقتی ویندوز رو UEFI نصب می کنم و سیستم برای مدتی خاموشه(سویچ پاور در وضعیت 0 قرار داره ) بعد از اینکه حدود 1 ساعت یا بیشتر خاموش باشه و بعد سیستم رو روشنش کنم, دیباگر وقتی که ویندوز بالا میاد ارور 04 نشون می ده. اما اگه مدت خاموش شدن کمتر باشه یا ریستارت کنم این ارور از بین می ره و A0 رو نشون می ده.
این مدل مادربرد:
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - G1.Sniper 5 (rev. 1.x)
بایوس هم آخرین ورژن سایت گیگا هستش. حدود 1 سال هم از گارانتی آواژنگ باقی مونده.
فکر نمی کنم کاری از دست من بربیاد. سوالم اینه گارانتی آواژنگ قبول می کنه این مشکلو برطرف کنه یا اینکه چون مادربرد کار می کنه می گن هیچ مشکلی نداره و فقط طی مسافتی تا ونک و نصف روز از کار زدن عایدمون می شه؟!
ممنون می شم دوستان مطلع راهنمایی کنن
|
سلام. بله F10
شما این کار رو انجام بدید . اگر جواب نگرفتید با ارائه توضیحات کتبی به گارانتی ببرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری مادربرد و جامپر clear cmos رو برعکس کنید حدود نیم ساعت . برق هم به پاور وصل نباشه .تست کنید نتیجه رو اعلام کنید .
mm65 (15-08-15)
متوجه این قسمت نشدم یعنی چی؟
باطری مادربرد و جامپر clear cmos رو برعکس کنید حدود نیم ساعت
من باتری رو درآوردم. همه اتصالات به بورد رو جدا کردم. جامپر رو در وضعیت 2-3 و بعد از چند ثانیه 1-2 گذاشتم و دکمه کلیر سی موس رو چند ثانیه نگه داشتم و بعد باتری و سایر کابل ها رو وصل کردم. دکمه پاور رو زدم و بعد از 1 دقیقه سیستم رو دوباره راه اندازی کردم. اما تغییری حاصل نشد
باطری رو بر عکس جا بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جامپر را روی حالت clear cmos بگذارید .
برق پاور وصل نباشه .
حدود نیم ساعت باید همین حالت باشه . بعد تست کنید .
|
آخرین نسخه app گیگابایت هم دانلود کنید و نتیجه رو اعلام کنید
http://download.gigabyte.asia/FileLi...y_fastboot.zip
جواب نمیده اون برنامه هم وقتی ویندوز8.1 داشتم تست کردم تغییری ایجاد نشد.
گفتید با ارائه توضیحات کتبی ببرم گارانتی. فرم خاصی داره که باید پر کنم؟ چطوریه؟
همین مواردی که نوشتید در تاپیک به صورت کتبی به همراه برد تحویل بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mm65 (15-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این بود که خودشون فرم می دن داخل اون بنویسم یا خودم روی یه کاغذ بنویسم و تحولیشون بدم؟
اطلاع دارید ساعات کاری گارانتی در روزهای هفته بجز پنجشنبه به چه صورته؟ نیازی به تماس و هماهنگی از قبل هست یا خیر؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks